Гала ще става баба

10 May 2024

Снимка: Слав & Хубен

Телевизионната водеща на предаването „На кафе“ ще става баба. Новината дойде от дъщеря й Мари, която я сподели в социалните мрежи.

„Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаците“, с усмивка написа тя към снимката, на която много ясно се вижда вече коремчето й.

Баща на детето е синът на Джуджи – дългогодишна приятелка на Гала. „Познавам го от 12-годишна. Мисля, че връзката ни не беше изненада за никого. Може би и двете ни майки са знаели, че се харесваме. Започнахме да излизаме като приятели. Отношенията ни се развиха. Майките ни бяха в течение. И нищо не остава скрито. Дори да съм пропуснала да споделя на мама, по нейните канали то стига до нея“, това заяви преди време Мари в интервю за EVA по повод любовта си с Константин, щастливият бъдещ татко.

"С цялата си майчинска същност усещам, че е щастлива, че вижда живота си вълшебен, че се чувства като принцеса. Джуджи се шегува, че тя е звездата и бебета няма да гледа. Да знам, че това е положението", коментира преди време в интервю за списанието и Гала.

Честита радост и на Мари, и на прекрасната Гала! Две любими дами на екипа на EVA!

1 КОМЕНТАР
1
millako
12 May 2024, 20:48

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe==> https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР