Мария Бакалова и още една роля, за която нямаме търпение

Българската звезда, която блести на корицата на априлския брой на списание EVA, ще играе рамо до рамо с Райън Рейнолдс и Кенет Брана.

eva.bg 27 April 2024

Мария Бакалова се качва на борда на проекта на Apple и Skydance „Mayday“ и в imdb името й е непосредствено след това на актьори като Кенет Брана и Райън Рейнолдс. Сюжетът на филма все още се пази в тайна, известно е само, че е приключенски. В актьорския състав влизат също Марчин Дорочински („Мисията невъзможна – Мъртво разплащане“), Ловел Адамс-Грей и Кларк Джонсън.

Българската актриса, която вече има във филмографията си все по- вълнуващи и респектиращи проекти, ще бъде на тазгодишния филмов фестивал в Кан, за да представи едно от последните очаквани заглавия с нейно участие – филмът „The Apprentice“, в който Бакалова е в ролята на младата Ивана Тръмп, една от съпругите на Доналд Тръмп. Филмът е част от официалната селекция на един от най-престижните филмови форуми.

 

1 КОМЕНТАР
1
cacilia
28 April 2024, 11:43

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe--- https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР