На гости в семейството на Джеймс Ван Дер Бийк

eva.bg 18 April 2024

Снимка: instagram

Всеки път, когато актьорът Джеймс Ван Дер Бийк или съпругата му Кимбърли споделят снимки на прекрасното си и многолюдно семейство в социалните мрежи, избухва вулкан от умилителни коментари.

Няма как да не се почувстваш като омагьосан от шестте им деца, които са като малки ангелчета.

Русокоси, синеоки, палави, усмихнати, щастливи, свободни – прекрасно детство имат тези малчугани. Вижте ги в галерията ни.

Актьорът Джеймс Ван Дер Бийк е известен основно от сериала „Кръгът на Доусън“. Със съпругата си Кимбърли са женени от 2010 година.

Последното им дете се роди през 2021 след няколко спонтанни аборта. Бебето е проплакало за първи път в семейното им ранчо в Тексас, където семейството на актьора се премести да живее малко преди началото на пандемията. Те избягаха от Лос Анджелис в търсене на нов, по-спокоен и пълноценен начин на живот.

Именно просторът на природата, свободата на децата им да тичат с боси крака на двора, снимки от приключенията им в гората, на реката, сред животните – всичко това очарова почитателите на звездното семейство и техните шест деца. Актьорът споделя, че нито за миг не е съжалил за решението им да се преместят от Ел Ей в ранчо в Тексас.

Вижте ги.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by James Van Der Beek (@vanderjames)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР