За гръцките корени на Дженифър Анистън

15 April 2024

Снимка: instagram

Дженифър Анистън изглежда страхотно на 55 и отдава младежкия си вид на гръцките си гени. Актрисата има критска кръв от баща си – Джон Анистън.

Той емигрира в САЩ през 60-те години и е известен с ролята си на Виктор Кириакис в сапунената опера „Дните на нашия живот“. Майката на Джен, Нанси Доу, е модел и актриса, която се появява в телевизионни предавания като „The Beverly Hillbillies“ и „The Wild Wild West“.

Родителите на Анистън се развеждат, когато тя е на 9 години и остава да живее с майка си. Отношенията с баща й никога не са били прекрасни, но покрай пандемията двамата отново стават близки. Бащата на Анистън почина през ноемвр 2022 година.

Всъщност, Дженифър Анистън е живяла само една година в Гърция – когато е на 5 годинки. Впоследствие обаче е посещавала страната за почивки, както и за една специална семейна среща с рода й.

„Отидох и видях семейството си, беше невероятно... беше просто красиво... видяхме кози да тичат наоколо. Работата с гърците е, че отивате и посещавате роднина за един час и всеки път това е 3 ястия с много пържени картофи“, споделя актрисата.

Джен Анистън многократно е приписвала на гръцкия си произход  безупречния си и невероятен външен вид. „Баща ми е 100 процента грък; когато навърши 88 години почти нямаше бръчки. Нито пък баба ми, която беше на 95, когато почина”.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР