Нова теория за изчезването на Кейт - изневяра на Уилям

eva.bg 18 March 2024

Роуз, Уилям и Кейт

Снимка: getty images/guiliver

Докато светът продължава да се чуди защо дворецът и в специфика Кейт Мидълтън не желаят да сложат край на тази вселенска интрига с пълното й отсъствие през последните три месеца, слуховете не спират да се множат в социалните мрежи и медиите.

Последната теория е, че има сериозни проблеми в семейството на Уилям и Кейт, което е причина тя да не иска да се показва както с него, така и в публичното пространство. Двамата били през развод и причина за това е изневяра от негова страна.

Слухове за връзка на Уилям с бившата моделка и настояща тяхна съседка лейди Роуз Хенбъри се появиха за първи път през 2019 година.

До тогава семейството на Кейт и Уилям е много близко с това на Роуз и съпруга й Дейвид Колмъндели, децата им си играят заедно, съседи са по имения, заедно са на събирания.

И изведнъж Кейт категорично отрязва от списъка си с приятели въпросната Роуз, забранява тя да присъства на събития, на които е с Уилям, край и на семейните срещи.

Източници на медиите разкриват, че всеобща тайна била аферата на Уилям и Роуз, всички във висшето общество говорели за това.

В крайна сметка не се стига до нищо повече, освен прекратяване на отношенията между двете семейства.

Е, сега покрай отсъствието на Кейт и скандалът с обработената снимка за Деня на майката, който още повече събуди подозрения, че кадърът е фалшив и за Кейт всъщност не се знае нищо, отново започва да се припомня слухът за изневярата на Уилям.

И новата теория е, че Кейт ще я сподели същата съдба като принцеса Даяна, която в крайна сметка не издържа присъствието на Камила в семейния им живот и се разведе с Чарлз.

Според източници на медиите, поддържащи английския кралски двор пък, във въпросните слухове няма грам истина, Кейт си се възстановява от операцията както бе планирано и съвсем скоро щяла да обясни защо не се е показвала никъде от декември месец досега.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР