Добре дошла, Кендъл Дженър, в семейството на Tommy Hilfiger

Ето какво споделиха Кендъл Дженър и Томи Хилфигър по повод пролетната кампания на бранда

eva.bg 26 March 2024

Tommy Hilfiger приветства Кендъл Дженър в своето семейство за пролетната кампания на американската модна къща за сезон 2024.

Колекцията на бранда за настоящия сезон е своеобразен израз на класическия американски стил, претворен в емблематичните за марката цветове червено, бяло и синьо. С фокус върху наследството на марката, пролетната колекция на Tommy Hilfiger безпроблемно съчетава лекота, оптимизъм и елегантност, прекроявайки своето ДНК в осъвременени силуети.

Дженър, заедно с петима от своите приятели, попиват духа на безкрайното синьо небе на Лос Анджелис, демонстрирайки своята топла и автентична същност. Сред приятелския кръг на Кендал се нареждат музикантът и модел Ебони Райли, певицата Фей Кхадра, DJ-ът Травис Бенет, моделът и дизайнер Девон Лий Карлсон и приятелката й от училищните й години Хана Логан. Кампанията е дело на фотографът Ренел Медрано.

Ето какво споделиха Кендъл Дженър и Томи Хилфигър по повод пролетната кампания на бранда.

Кампанията за пролет 2024 отдава значение на семейството и приятелите. Може ли да споделите как тя откликва с вашите лични вярвания и ценности?

Томи Хилфигър: Когато основах моята компания през 1985 година, исках да приветствам всички, като изградя автентични връзки с поп културата, както и да си партнирам с хора, вярващи в същите идеи. Точно както мен и Tommy Hilfiger, Кендъл вярва в това да бъдеш смела, да разбиваш статуквото и да добавяш щипка от себе съм към всеки един проект, с който се захваща. Тя е като семейство и всички сме радостни, че ще сме заедно през този сезон.

Кендъл Дженър: Семейството и приятелите са всичко за мен. Работейки за пролетната кампания на Tommy за сезон пролет 2024 се усещаше не като поредният работен ден, а точно сякаш сме се събрали с група приятели, за да се позабавляваме безгрижно. Бях заедно с близките си хора, а с тях се чувствам най-комфортно. Може да забравиш за тревогите и да бъдеш себе си. Успяхме да заснемем всичко в Лос Анджелис, за което съм повече от благодарна, тъй като аз и моите приятели сме израснали в този град и го познаваме най-добре. Обожавам LA, тъй като има за всеки по нещо. Ако искаш да си отдъхнеш и да прекараш безгрижни няколко часа в мечти, то Venice Beach и Малибу. Но ако искаш по-забързано темпо, то Холивуд е прекрасен, особено през нощта.

Какво ви вдъхнови да работите заедно за тазгодишната пролетна кампания?

Томи Хилфигър: Познавам Кендал и нейното семейство от години. Впечатляващо е да наблюдаваш нейните успехи в модната индустрия. Докато трендовете постоянно се развиват и променят, Кендъл има постоянство и оптимистична енергия, която я държи на сцената вече от поколение. Колаборацията с поп културни икони винаги е била вдъхновяваща за мен и тя задава тона на подиума днес.

Кендъл Дженър: Работата с Томи е като срещата с добър приятел. Той пристъпва към своята работа със същата топлина и желание, както би постъпил и в личните си отношения. Тази специална връзка ти дава увереността да бъдеш себе си и да създадеш една кампания, която излъчва чиста доза от безгрижния дух на Лос Анджелис.

Кендъл, какво е усещането да си партнираш с бранд, тясно асоцииран с американската модна сцена, какъвто е Tommy Hilfiger?

Кендъл Дженър: Щастлива съм за възможността да работим с Tommy. Напоследък осъзнах, че в моят личен стил все повече и повече гравитирам към класиките. А пък от бранда винаги намират начин да преобразят и вдъхнат нов живот на емблематични модели.

Колекцията за пролет 2024 показва модерни preppy класики. Какви са вашите любимци сред моделите?

Томи Хилфигър: Обожавам полото. То е емблематично и трябва да бъде част от всеки съвременен гардероб. Беше вълнуващо да преобразя този стил през годините и да приложа различни гледни точки, комбинирайки поп културата със спорта, за да създам модел, който да бъде носен, независимо от лайфстайла. Тази година любимото ми поло идва в червено и бяло – изцяло американска класика.

Кендъл Дженър: Определено поло роклята. Тя е лесна за обличане и стилизиране, както и удобна. Имам афинитет и към малко по-формалната риза тип Oxford.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР