Модни уроци от Деми Мур: след роклята на Versace, по анцуг в леглото

eva.bg 13 March 2024

Червените килими и подготовката за тях може да бъдат доста уморително нещо, особено когато става въпрос за топсъбитие като Оскарите.

Деми Мур не бе сред поканените на самата церемония, но пък заедно с дъщерите си получи VIP пропуск за най-голямото афтърпарти – това на Vanity Fair,където задължително присъстват и фаворитите на церемонията заедно с безценните си статуетки Оскар.

Подготовката за червен килим като този изисква седмици и месеци – от избора на тоалет, през разкрасителни процедури и диети. А в деня на самото събитие гарантирано си обграден от екип гримьори, коафьори и стилисти, прекарвайки часова на стола, докато те разкрасяват. Следва позиране пред фотографи, срещите с другите звезди и с медиите, непрекъснато внимание да не допуснеш някой моден гаф, да не се спънеш, да не се вдигне роклята или развали прическата и т.н.

А на следващия ден се чувстваш така, както Деми Мур сподели с почитателите си – в леглото, по анцуг и гушнала домашния любимец. И не искаш да мислиш нито за рокли, нито за грим и прическа.

В галерията ни сме събрали снимки от появата на 61-годишната Деми Мур на червения килим на Vanity Fair, която беше абсолютно зашеметяваща в кафявата рокля на Versace.Много малко звезди на нейната възраст могат да изглеждат толкова добре в рокля, вадеща на показ толкова много плът.

Убедете се сами.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brad Goreski (@bradgoreski)

1 КОМЕНТАР
1
9011vocal
14 March 2024, 23:24

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

ТВОЯТ КОМЕНТАР