Furla пролет/лято 2024 – пътуването продължава

12 March 2024

Пътуването на Furla продължава. В името на красотата.

Колекцията наFurla за сезон пролет-лято 2024 отдава почит към природните пейзажи на Италия, в нейните цветове и аромати, които преоткриват отново експертнaта ръчна изработка. Меките форми се редуват с геометрични силуети и иновативни структури в перфектна хармония.

Нови цветови комбинации, вдъхновени от природата, като бадемово кафяво, нектарно жълто, градински чай и бръшляново зелено, розово и топло пшенично бежово, са разпръснати сред класически нюанси на черно, бяло и средиземноморско синьо. Непрекъсната изследователска работа, която е очевидна и в материите: от кадифена естествена кожа, произведена в Италия до тъкани рафии, кулминиращи в занаятчийски тъкани. Ексклузивност, която разказва историята на италианското майсторство.

Естествеността като синоним на елегантна практичност, изследвана, за да обяви новата посока на Furla по отношение на стила. Ясният интерпретатор на колекция пролет-лято 2024 е Furla Nuvola: новата „hobo“ чанта. Лека и деликатна, със свободен дух, тази чанта е изработена от мека кожа и в напълно нова форма, обогатена от емблематичното лого на арката, преосмислено в геометрична сфера.

Със скулптурен и минималистичен чар Furla Unica отново интерпретира историческо архивно творение в най-големия модел „tote“ или като „crossbody“ за града. Изработен от фина телешка кожа, моделът е наличен в нюанси като завладяващи зелени преливания на бръшлян в кактусово сиво или романтичен камео корал.

Траен символ на летния стил, с намигване към 70-те години на миналия век, чантата тип „bucket“ Furla Giove се откроява сред най-обичаните аксесоари за топлия сезон. Идеална както за провинцията, така и за града, чантата Furla Giove, със своята кръгла и структурирана форма, съчетава дизайн и простота. Изработена от кожа в ярки цветове като витаминозно оранжево и минерално зелено, тя също се предлага в чисто нов и свеж двуцветен раиран вариант с разтегателна кожена дръжка.

Безпогрешно бляскава, идеална за летните дни и специални поводи, Furla Metropolis Remix „bow line“ никога не спира да учудва. Емблематична и закачлива, с откроеното си метално закопчаване, този модел се явява в колекцията в розова телешка кожа или витаминозно оранжево и дори в мини версия за най-елегантните вечери.

Открийте колекция пролет/лято 2024 на Furla в магазините на бул. Витоша 65, Сердика Център или на shop.mdl.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР