Матю Макконъхи и Камила Алвес – живот без драма

„Имаме любов, която никога не поставяме под въпрос“, казва носителят на „Оскар“

eva.bg 16 March 2024

Снимка: getty images/guliver

Матю Макконъхи и съпругата му Камила Алвес разказват за своите почти две десетилетия заедно и за преместването си от Холивуд в Тексас. Двамата са на корицата на списание Southern Living.

През 2014 г. двойката напусна Малибу със синовете си Леви (15) и Ливингстън (10) и дъщеря си Вида (13), за да има повече уединение.

„Водихме щастлив живот в Малибу. Имахме красива къща, която построихме заедно и вложихме много любов и грижи. Там отглеждахме децата си. Отглеждах всичко в двора. Имах пчели, които правеха мед“, споделя Камила. 

От онази вечер не съм искал да прекарвам време с друга жена
След семейна криза, която отвежда за няколко седмици семейството в Остин, Тексас, за да помогнат на майката и двамата братя на Матю, Камила забелязва промяна в енергията на съпруга си. Той изглежда някак по-щастлив и по-спокоен.

„Искаш да се преместиш тук, нали?“, го пита тя. „Да“ е неговият простичък отговор.

„Не гледайте как някой прави това, което вие можете да излезете и да направите за себе си. Излезте и го направете. Отидете, за да разберете, за да спечелите или пък за да загубите. Не мисля, че това е специфично само за начина, по който съм отгледан. Мисля, че има нещо в южняшкия етос, което е синоним на това тук“, казва Макконъхи в интервюто.

Алвес признава, че се е научила как да „обърне страницата“ от свекърва си.

„Без злоба. Лягате си без каквато и да е злоба към някой друг или към себе си.“

След почти десет години в Тексас Камила Алвес го нарича свой дом. С Матю през октомври 2023 г. представиха собствена марка органик текила Pantalones.

Матю Макконъхи, който е роден в Ювалди, Тексас, и се премества в Лонгвю през 1980 г., признава, че преходът от Малибу към Тексас е бил по-труден за съпругата му, тъй като тя е живяла само в Бразилия, Ню Йорк и Лос Анджелис. Но актьорът отбелязва, че нейното възпитание в Бразилия не е било твърде различно от неговото в Тексас.

Камила описва някои от техните традиции в Тексас, включително „ходене на църква“ всяка неделя и как спортът е станал „по-силна традиция за децата“.

„Ритуалът се върна, независимо дали говорим за неделната служба, спорт, вечеря заедно като семейство всяка вечер или оставане след това, за да си разказваме истории в кухнята, седейки на плота, пийвайки и похапвайки...“, казва Макконъхи и добавя:

„Една миля тук в Тексас си е една миля. И един час си е 60 минути.“

„Времето се забави. И част от това са ритуалите; част от това е просто разстоянието между местата и начина, по който хората се движат. Но и гостоприемството, учтивостта, здравият разум и липсата на драма.“

Понякога това е просто престой, една нощувка в хотел, който е на 15 минути от къщата ви
Запознават се в холивудския нощен клуб Hyde през 2006 г. Тогава Макконъхи е на върха на своята слава в романтичните комедии, а Алвес работи като модел.

Женят се шест години по-късно в Остин, Тексас. Празненствата продължават три дни, а сред гостите в дома на Макконъхи са негови колеги и близки приятели като Уди Харелсън и Рийз Уидърспун.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР