Когато роклята на Ема Стоун се скъса, а тази на Ариана Гранде препречи пътя

eva.bg 11 March 2024

Снимка: getty images/guiliver

Много забавни и паметни случки има в историята на Оскарите, свързани със звездите и техните рокли.

Модните гафове са често срещани и обикновено актрисите са достатъчно големи професионалисти, за да отиграят случващото се с усмивка, така че де се превърне в забавен момент, а не в трагична излагация.

И тази година не мина без гафове. Роклята на Ема Стоун, която спечели награда за главна женска роля, се скъса отзад при гърба и при това точно, когато тя трябваше да излезе на сцената.

И вместо да ходи така, че да прикрие гафа, актрисата с излизането показа в какво положение се намира, спечели всички с непринудено поведение и усмивка, а колежките й на сцената, които връчваха статуетката, се притекоха на помощ.

Друг особено забавен момент от снощната церемония бе Ариана Гранде и нейната огромна розова рокля.

Да, тоалетът бе като гигантски захарен памук и именно поради размера си беше доста трудно разминаването, прегръщането, сядането и поздравяването с останалите звезди.

Но пък и Ариана Гранде успя да излезе с усмивка от всички ситуации, в които препречваше пътя на звездите, а ние сме събрали интересна галерия със снимки на въпросните две дами.

2 КОМЕНТАРА
2
Nicka
15 March 2024, 16:52

Ари е както винаги ЗАШЕМЕТЯВАЩА!!! ❤️❤️❤️

1
9011vocal
14 March 2024, 23:25

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

ТВОЯТ КОМЕНТАР