Целувка за милиони!

eva.bg 12 February 2024

Снимка: getty images/guiliver

Супербоул по традиция е най-гледаното събитие в САЩ, но тази година финалът по американски футбол бе особено интересен и с рекорден рейтинг откъм приходи и зрители. И до голяма степен причината за това не бяха състезателите или пък изпълнителят в полувремето, който тази година бе Ъшър.

Супербоул спечели милиони повече зрители и печалба, заради певицата Тейлър Суифт. Любимката на Америка излиза с един от състезателите от Канзас Сити Чийфс - Травис Келси. Всички следят с интерес връзката им, всички очакваха тя да е на трибуните и да го аплодира, големи бяха очакванията, че той ще й предложи брак именно на Супербоул.

Е, до предложение за брак не се стигна, но камерите толкова често показваха реакциите на Тейлър Суифт и приятелките й на трибуните, че не знаем кой беше по-интересен на медиите - Травис Келси или Тейлър Суифт. В края на септември певицата за пръв път изгледа на живо мач с участието на половинката си и с това автоматично интересът към спорта американски футбол скочи - особено сред аудиторията от млади момичета.

След края на мача снощи, който драматично бе спечелен от отбора на Травис, Тейлър слезе на игрището при него и всички затаиха дъх, за да видят целувката, прегръдката, реакциите им.

Тейлър и Травис им дадоха всичко това, превръщайки се в новината на събитието. Вижте ги в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР