Робърт де Ниро показа 10-месечната си дъщеря Джия

eva.bg 08 February 2024

Снимка: people magazine/courtesy Robert De Niro

„Аз съм 80-годишен баща и се чувствам страхотно. Искам да бъда край нея колкото се може по-дълго“, това заяви 80-годишният Робърт де Ниро по повод късното бащинство.

В интервю за списание People легендарният актьор говори за семейството си и сподели първи портрет на 10-месечната Джия.

„Тя е такова очарователно бебе. Толкова е сладка! Когато я погледна, всичко друго изчезва. За мен е огромна радост да бъда с нея в този момент“, казва 80-годишният актьор.

Малката Джия се появи на бял свят преди десет месеца от връзката му с Тифани Чен, която е на 45 години. Тифани е инструктор по бойни изкуства. С Робърт де Ниро се познават още от 2015 г, когато тя се снима във филма му „The Intern“ с Ан Хатауей. Чак през 2021 обаче бяха забелязани заедно като двойка и до този момент пазят личния си живот в тайна, не коментират нищо и почти не са се появявали заедно на публични събития.

Въпреки че Робърт де Ниро бе доста критикуван за решението си да стане баща в такава напреднала възраст, той е категоричен, че изобщо не съжалява за това.

Актьорът има още шест деца. Дрина на 56 години и Рафаел на 47 години са от първата му съпруга Даян Абът. Дрина не е негово биологично дете, а на Даян, но той я осиновява, когато стават съпрузи. След това от връзката си с Туки Смит има близнаци, които са вече на 28 години – Джулиан и Арън. От втората си съпруга Грейс Хайтауър има 25-годишен син Елиът и 12-годишна дъщеря Хелън. Двамата се разведоха през 2018 година след близо две десетилетия брак.

10-месечната Джия в момента е любимка на всички в клана Де Ниро. Включително и на останалите му деца.

„Всички много я харесват. Дори внуците ми - интересното е, че Джия им е леля, а те тепърва ще стават тийнейджъри“, с усмивка коментира Де Ниро.

Актьорът признава, че е човек на семейството и обича да се събират всички на вечери, празници или за ваканции в топли дестинации. „Това, че всички са заедно, означава толкова много за мен“, казва Робърт де Ниро.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР