Никол Кидман и ТАЗИ рокля на Versace

eva.bg 22 January 2024

Снимка: getty images/guiliver

Никол Кидман наскоро заяви в интервю, че изобщо не се интересува кой какво мисли за начина й на обличане и избор на тоалети за червения килим.

Тя често е срещала критики по отношение на стайлинга си, но пък звезда като нея наистина може да си позволи да не се съобразява с чуждото мнение.

Поредното доказателство за това дойде на премиерата на Expats в Ню Йорк.

56-годишната актриса избра за червения килим провокативна рокля на Atelier Versace, която приковава внимание, погледи, интерес, а сигурно и доста критики.

Черната рокля бе не просто с гол гръб, но разкриваше огромна част от тялото на актрисата. Секси, предизвикателна, дръзка – Никол Кидман не смята да се съобразява с неписаните модни правила да се прикрива колкото се може повече плът с напредването на възрастта.

Вижте я в галерията ни, сами преценете дали ви харесва или не.

Наскоро в интервю по повод предишни свои провокативни и необичайни стайлинг решение, Никол Кидман заяви: „Аз правя много необичайни, откачени избори по отношение на гардероба си. Наричам ги „тийнейджърски решения“, защото не се замислям какви ще са последствията.“

Май и тази рокля на Versace ще попадне в графата на тийнейджърските избори.

1 КОМЕНТАР
1
pawilog307
22 January 2024, 13:17

Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук---- https://use.my/zf32

ТВОЯТ КОМЕНТАР