Подем през 2024 според Астро-лунния календар

Йорданка Ушева-Цонева е дипломиран астролог към Московската академия по астрология и автор на едно от любопитните издания на „Кибеа“ – „Астро-лунен календар“, което излиза от 2022 г. насам. Според нея ни предстои година на подем и възход.

17 January 2024

Снимка: unsplash

Йорданка Ушева-Цонева е дипломиран астролог към Московската академия по астрология и автор на едно от любопитните издания на „Кибеа“ – „Астро-лунен календар“, което излиза от 2022 г. насам. Според нея ни предстои година на подем и възход.

От астрологична гледна точка

според много предсказания от древността и от наши съвременници 2024 г. е една от последните подготвителни години, преди големи, бавни и постепенни социални промени в глобален план. Те ще засягат цели поколения и ще са в резултат на преминаването на трите висши планети Плутон, Нептун и Уран от знаците земя-вода в огнено-въздушни знаци.

Подобни транзити в миналото са провокирали приемането на Декларацията за независимост в САЩ, Великата френска революция и откриването на планетата Уран – първата открита с телескоп планета.

Тенденцията за предстоящите промени започна да се оформя още в началото на 2020 г. и плавно, но сигурно ще трансформира познатия ни свят в следващите години. Предстоят промени в областта на технологиите с все по-обхватното навлизане на изкуствения интелект, промени в икономиката и финансовите разплащания, промени в политиката и управлението в световен план.

От нумерологична гледна точка

2024 г. е под знака на Сатурн, който се свързва с кармата, материалната страна на живота, с реализация, разумност, трудолюбие и търпение.

Наричат Сатурн още Господар на кармата. Той е параноичен и контролиращ, но винаги справедлив и даващ точно според заслугите и никога повече. И въпреки лошата му слава предстои подемна и възходяща година от деветгодишния цикъл (2017–2025). Добре е да се занимаваме с практични ежедневни дейности. Всяка нова инициатива изисква точно и ясно планиране и поставяне на ясни цели, постоянен и пълен контрол в процеса на реализация – стъпка по стъпка. И ще получим добри и стабилни доходи само ако сме положили усилия и сме си свършили качествено работата, не сме имали нито минута почивка и сме изпълнили точно, прецизно и в срок поставените задачи.

Възможна е добра професионална реализация и изкачване в служебната йерархия, но задължително, след като сме се доказали като добри професионалисти. Не разчитайте на късмет и протекция. Ако планирате привличане на капитали и разширяване на дейността – може да се реализират, но след прецизно дългосрочно планиране, предпазливост и без риск. Възможни са спънки, които с търпение и тактичност да превърнем в много добри възможности. Съществува опасност от конфликтни ситуации, свързани с борба за власт и бизнес конкуренция, но под справедливия и безпристрастен поглед на Сатурн ще побеждава по-добрият.

Годината на Сатурн е добър период за равносметка и приключване на дела, придобиване на собственост – недвижимо имущество и наследства.



По отношение на здравето

Предстои година, в която можем да имаме висок жизнен тонус и стабилност, ако не се претоварваме физически и психически. От друга страна, системната преумора би довела до активиране на хроничните заболявания. Ще е необходима превенция на костната система, на зъбите и на кожата. Възможни са инциденти и наранявания заради прибързване и необмислени действия.

Хороскоп на България

Сатурн, който е известен като планетата на ограниченията и кризите, транзитира през финансовата и ресурсната сфера в картата на България до 31 март 2026 г., което предполага финансови трудности и ограничения. Предишният подобен транзит е бил в периода от 28 февруари 1993 г. до 19 февруари 1997 г.
Нестабилността и непредвидимостта в политическата обстановка в страната се дължи на транзит, който ще продължи до края на април 2026 г. и няма как да бъдат направени окончателни прогнози какво ще се случва дотогава.

Хубавата новина е, че от края на месец май 2024 г. планетата на доброто стечение на обстоятелствата Юпитер ще транзитира през творческия и образователен сектор в картата на България и е възможно да донесе отличия, реформи и подем в тази сфера.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР