Кой е любимият тоалет на Джулия Робъртс и каква е тайната за вечна младост

eva.bg 12 January 2024

Снимка: instagram/vogue

Джулия Робъртс краси корицата на новия брой на британския Vogue.

Освен впечатляващата фотосесия, която за пореден път ни убеждава в неувяхващата красота на тази 56-годишна хубава жена, тя коментира и любопитни факти за външния си вид, филмите и модата.

На въпрос на журналист каква е тайната й, за да продължава да изглежда толкова добре, актрисата с усмивка коментира: „Родителите ми имат хубави гени. Е, не казвам, че не съм се променила изобщо, защото наскоро видях своя стара снимка с Том Ханкс и двамата изглеждаме като изгладени.

Казвала съм го и преди, но вярвам, че съпругът ми ме обича и държи на мен по такъв начин, че ме кара да се чувствам много щастлива. А всеки път, когато видите щастлив човек, всъщност годините му изобщо нямат значение.“

Трябва да признаем, че е напълно права. Кой обръща внимание и брои бръчките, когато пред себе си има сияеща от щастие жена? Друго ни прави впечатление тогава, нали?

Специално за британския Vogue Джулия Робъртс прави ревизия и на едни от емблематичните си тоалети през годините, включително от филма „Хубава жена“.

Най-любимият за нея обаче е костюмът на Giorgio Armani, с който е на Златните глобуси през 1990, когато всъщност печели статуетка за играта си в „Стоманени магнолии“.

Джулия Робъртс признава, че влязла в бутик на Armani в Бевърли Хилс преди церемонията и се влюбила в костюма, въпреки че бил мъжка колекция. Имали шивач на място който помогнал и… „Смятах, че изглеждам зашеметяващо. Все още си пазя този костюм“, разкрива Джулия.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР