Завръщането на Мег Райън

27 December 2023

Незабравим екранен оргазъм, който и досега си остава ненадминат в историята на киното („Когато Хари срещна Сали“) и най-рискованата героиня – Франи Ейвъри, в еротичния трилър на Джейн Кемпиън „Нож в раната“, това са само две от големите червени точки в кариерата на Мег Райън.

Изненадващо обаче след серия успешни филми в средата на 90-те, една от най-усмихнатите актриси в киното избра да излезе от поточната линия и да се посвети на търсенето на лично щастие.

След като страстната авантюра с Ръсел Кроу се оказа временно явление, Мег се впусна за втори път в майчинството (първородният ѝ син, роден от брака с Денис Куейд – Джак, е вече доказано добър актьор и това се вижда във филма „Опенхаймер“), като осинови дъщеря и ѝ посвети цялото си време.

Сега екранното ѝ завръщане е с новия ѝ режисьорски филм „Какво става по-късно“, в който ѝ партнира Дейвид Духовни.

Според официалния синопсис филмът е романтична комедия за преоткриването на двама бивши любовници, затворени заради снежна буря на летище. Докато редят пъзела на общото си минало и сравняват настоящия си живот с мечтите за споделено бъдеще, двамата започват да се чудят дали срещата им е просто съвпадение, или намигване на съдбата. За 62-годишната актриса комедията е любим жанр, въпреки че май по-често ѝ се случва на кино, а не в реалния живот.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР