Джордж Клуни и неговото слънце

eva.bg 12 December 2023

Джордж Клуни не спира да ни радва с чаровното си звездно присъствие на червените килими през последния месец. И причината за това е промотирането на новия му филм „The Boys In The Boat“, където не е в ролята на актьор, а на режисьор.

Без значение къде и по какъв повод са изявите му обаче, Клуни знае, че блясъкът му ще е в пъти по-силен, ако до него е любовта на живота му.

Да, съпругата му Амал Клуни гордо позира до половинката си на премиерите из цял свят, подкрепяйки професионалните му изяви.

Този път за червения килим в Лос Анджелис тя заложи на жълта рокля с впечатляващо деколте и подчертаваща прекрасната й фигура.

Двамата както обикновени бяха хванати за ръце и не се пуснаха нито за миг. Вижте ги в галерията ни.

„С ръка на сърцето мога да кажа, че всичко в съпругата ми е магично. Мисля, че всеки, който я е видял, чул е какво говори и за какво се бори, я приема по същия начин. Тя няма лоши страни“, каза Клуни преди време по адрес на половинката си.

Припомняме, че тя е много успешен адвокат, специализира в международно право, нейна мисия е защита правата на човека и винаги е на страната на онеправданите. Освен всичко това е невероятна красавица.

А доказателство за това колко се обичат тези двамата ще откриете в статията ни – „Приказката на Амал и Джордж Клуни.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР