Леви Алвес Макконъхи, син на баща си

09 December 2023

Снимка: от профила на Леви в Инстаграм

15-годишният син на Матю Макконъхи Леви го придружи на наградите Game Awards 2023, където холивудският актьор обяви първия си проект за видео игра Exodus. Минавайки по червения килим на Microsoft Theatre в Лос Анджелис, и двамата бяха облечени кежуъл и позираха за обща снимки, която Леви публикува в профила си в Инстаграм. 

Синът на Матю и Камила Алвес Макконъхи дебютира в социалните мрежи през юли, след като получи разрешение за това от родителите си. Разрешението беше обявено официално от Матю и Камила и в чест на 15-ия му рожден ден. „Той знае кой е - коментира - актьорът, имайки предвид повод сина си, - знае накъде отива. Мисля, че може да се справи. Леви има страхотни истории за споделяне."

По повод рождения ден на баща си в началото на миналия месец (когато Матю навърши 54 години), пък Леви написа: „Хората познават Матю Макконъхи като актьор, а сега и писател, но аз го познавам като мой баща. Като човекът, който винаги намира време за нас, независимо от всичко, човекът, който винаги е до нас, независимо от всичко, и човекът, който ме научи да ценя пътуването, а не само дестинацията. - И добави - Пътуванията едва сега започват… Честит рожден ден, Papai.“

Освен Леви, актьорът и съпругата му имат син Ливингстън, който навършва 11 този месец, и дъщеря Вида - на 13 години.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР