Ето кои са „расистите“ в кралското семейство, коментирали „колко кафяви“ ще са децата на Меган и Хари

eva.bg 02 December 2023

Една от причините принц Хари и съпругата му Меган Маркъл да напуснат британския кралски двор и да отидат да живеят в Лос Анджелис, бяха расистки коментари относно цвета на кожата на бъдещите им деца.

Меган Маркъл разкри преди няколко години в интервю за Опра Уинфри, как представители на кралското семейство били загрижени колко тъмна ще е кожата на бебето, което очаквали с Хари. Тогава тя категорично отказа да разкрие кой е правил коментарите за „колко ще е кафяво“, но заяви, че синът им Арчи бил лишен от кралски титли, именно, защото от двореца се притеснявали да не би да се роди с тъмна кожа.

Сега на пазара излиза нова книга, посветена на отношенията в кралското семейство, чийто автор е близък приятел на Меган Маркъл. И въпреки че Меган и Хари категорично се разграничиха от книгата на Омид Скоби и заявиха, че нямат нищо общо с нея, скандалните неща, които се разкриват в нея, разбуниха духовете на Острова.

Най-интересен момент са имената на онези членове на короната, които са правили расистките коментари. И изненада е, че това са самият крал Чарлз III и принцесата на Уелс Кейт Мидълтън.

Въпреки че Меган и Хари заявиха, че нямат нищо общо с книгата, те отказват да опровергаят информацията за самоличността на „расистите“ в двора, с което още повече затвърждават мнението, че става въпрос именно за Чарлз и Кейт.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР