Подсилете радостта от Коледа

С перфектните подаръци от PALMERS

01 December 2023

Снимка: palmers

Очарователно бельо

Празнувайте Коледа с цвета на любовта и бестселъра "Deep Trance" на PALMERS, който вече се предлага в зашеметяващ нюанс на червено. Изработена от гладък микрофибър, изтънчена дантела и еластичен тюл, тази серия е идеалният подарък за под коледната елха.

Привличащ вниманието сутиен с изтънчен детайл - панделка и дантелена лента може да бъде допълнен със съблазнителен колан с жартиери и три модела бикини.

За тези, които предпочитат приглушената елегантност, разгледайте серията "Festive Luxe" на PALMERS в черна дантела, украсена с дискретни кристали, или се отдайте на колекцията "Privee Grey Diamond".

Луксозна дантела в изискан нюанс на сивото се съчетава с екстравагантни верижни елементи, предлагайки нотка на разкош за празничния сезон.

Копринено нощно облекло

Изпитайте лукса на висококачествена коприна върху кожата си с изкусителната селекция нощно облекло на PALMERS. Отдайте се на празничния дух с гамата "Deep Trance Silk & Night", включваща коледното червено или повдигнете вечерта с изтънчена черна серия‘Noir Silk’.

Парчета "Silky Diamond" в елегантно тъмно сиво съчетават коприна и памук. Мек материал с деликатен копринен блясък и фина текстура за едно наистина луксозно изживяване.

Разгледайте колекция есен/зима 2023 на Palmers в магазините на бул. Витоша 66, Сердика Център или на shop.mdl.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР