Тя и Той: Хю Грант със съпругата си Анна Ебърстийн

eva.bg 29 November 2023

Снимка: getty images/guiliver

Хю Грант и съпругата му Анна Ебърстийн осветиха червения килим със звездното си присъствие за премиерата на филма „Уонка“ в Лондон.

63-годишният актьор, който играе Умпа-Лумпа в новата екранизация на любимата история за шоколади, магия и още нещо, гордо позира с половинката си, облечена със сребриста къса рокля. Вижте ги в галерията ни.

Двамата имат три деца, сключиха брак през 2018 година и живеят в къща за 10 милиона паунда в Лондон.

„Опитвам се да бъда млад баща в тялото на възрастен човек. Да, вече съм на възраст и затова е трудно. Но си струва. Да имаш семейство е толкова хубаво и го разбрах чак сега“, признава Хю Грант преди няколко години.

Актьорът е на 51 години, когато се ражда първото му дете, което явно не е било планирано. То е от Тинглан Хонг – служителка в престижен китайски ресторант, в която се влюбва. На следващата година – през 2011-та, става баща за втори път, но от друга жена – настоящата му съпруга Анна Елизабет Ебърстийн, която е телевизионен продуцент и е почти с 20 години по-млада от него. След това обаче пак се връща при Тинглан Хонг, която през 2013 го дарява с още едно дете.

И, не, заплетеният сюжет не свършва да тук. Защото в крайна сметка актьорът осъзнал, че все още обича Анна и приключва отношенията си за пореден път с Тинглан, завръщайки се в обятията на продуцентката. Британските медии изписваха стотици редове за връзките на Грант, особено след като Анна впоследствие го дари с четвърти и пети наследник. Така в рамките на шест години Хю Грант стана баща на пет деца.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР