Различният Черен петък с абонамент за 500 000 аудио и е-книги в Storytel

21 November 2023

Снимка: Storytel

Сезонът на голямото пазаруване започна, а Black Friday добавя еуфория към предпразничния шопинг. През ноември се опитваме да купим подаръци на добри цени за всички - за семейството, за децата, за дома, но, разбира се, няма как да не добавим в кошницата нещо и за себе си. Тази година Черният петък ни дава шанс да си направим неочаквано добър подарък, който не е банален, не предизвиква финансови угризения и отива отвъд всяко материално преживяване.  

Специалното предложение на водещата платформа за аудио и е-книги Storytel идва точно навреме и носи чистото удоволствие от срещата с литературата и безграничното въображение. До 30 ноември можете да активирате абонамент с 50% отстъпка за първите три месеца, а ако прецените, имате право да го прекратите по всяко време. Срещу достъпна инвестиция от 6,50 лева на месец в промоционалния период ще получите неограничен достъп до „библиотеката“ на Storytel с 500 000 заглавия, 5000 от тях на български. Безспорно удобство е, че можете да слушате книги дори в офлайн режим, където и да сте.

Това може да се превърне във вашия голям Black Friday удар по много причини. Ето само някои от тях:

- Печелите най-ценния ресурс в този живот – време. Ако напоследък сте претоварени с хиляди задачи и заспивате изтощени след две страници, прочетени по диагонал, Storytel е спасителен пояс. Можете да слушате аудиокниги докато пътуване в градския транспорт или автомобила, докато домакинствате, спортувате или се разхождате в града или сред природата.

- Грижите се едновременно за ума, духа и тялото си. Платформата предлага разнообразно съдържание с внушителна секция от аудиокниги за личностно развитие, където ще намерите култови заглавия като Тънкото изкуство да не ти пука на Марк Менсън. Ще откриете и много полезна литература със съвети за здравето, като например абсолютния бестселър Глюкозна революция на Джеси Инчауспе.

- Имате ли нужда да израствате професионално и да се образовате? Storytel има решение за най-амбициозните. В платформата ще намерите от актуални заглавия в областта на мениджмънта, лидерството и маркетинга до задължителната литература за учениците. Можете дори да учите чужди езици.

- Предайте любовта към книгите и на децата си! Все повече родители не успяват да убедят наследниците си да четат, каквито и „хватки“ да прилагат. Последните изследвания показват, че аудиокнигите са от помощ, защото с тях новото поколение е заинтригувано да открие автори и герои, които впоследствие да потърси и в традиционния хартиен формат. Най-богатата категория с книги на български в Storytel e именно тази с детска литература. В нея са събрани легендарни заглавия от чужди и български автори, като поредиците за Хари Потър от Дж. К. Роулинг и Феята от захарницата от Катя Антонова. Още един плюс е, че можете да споделите преживяването, докато сте заедно на път или пък сте в уюта на дома си, и да отключите интересни разговори.\

- Крайно време е да откриете подкастите. В платформата можете да намерите разнообразно съдържание в този модерен формат – от съвети за грижа за тялото и здравето, през медитация, психология и отглеждане на деца до бизнес и предприемачество.

- Отговорни сте към бюджета си. Срещу месечния абонамент в Storytel получавате неограничен достъп до 500 000 заглавия и можете да експериментирате без риск. След като се влюбите в аудиокнига, вече можете да си я подарите и на хартия.

- Оставате в крак с модата. Абонаментът за Storytel може да не е обичайната фешън покупка, но със сигурност ще ви изпрати на гребена на актуалната urban тенденция. Според последните изследвания слушането на аудиокниги и обсъждането им с приятели, на събития и в социалните мрежи се развива изключително динамично като тренд. Така че ще спечелите точки и по тази линия.

Вероятно вече нямате търпение да влезете в света на аудио и е-книгите, затова сме избрали за вас няколко впечатляващи заглавия, с които да започнете. Не пропускайте събитието на годината – романа „Времеубежище“ на Георги Господинов, който спечели международен „Букър“. В Storytel можете да го чуете с гласа на Владо Пенев. Актьорът озвучава и култовата история на Паулу Коелю - Алхимикът, която излиза на 30 ноември. Ако сте настроени да работите за по-доброто си Аз, в Storytel вече можете да намерите и бестселъра Лечението на петте рани на Лиз Бурбо.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР