Не са добре дошли за Коледа

eva.bg 20 November 2023

Снимка: getty images/guiliver

Наближава Коледа и по традиция британското кралско семейство се събира за празниците в Сандрингам, където присъстват на църковна служба, разопаковат подаръци и се наслаждават на коледните празници.

Меган и Хари имаха шанса да присъстват в Сандрингам само два пъти като двойка. Както всички знаем, след разривът им с кралското семейство и новият живот в Америка, кралската Коледа вече не е това, което беше. Поне със сигурност не събира всички членове на фамилията край камината.

Както става ясно от информациите на западните медии, и тази година Меган и Хари няма да са добре дошли. Те нямало да получат покана да се присъединят към останалите в Сандрингам, въпреки че дали знак, че ако ги поканят щели да дойдат. Това поне твърдят медиите на Острова, но както много добре знаем, те не обичат нито Хари, нито Меган, затова може да поставим под въпрос частта с „щели да дойдат, ако ги поканят“.

Сигурно е, че няма да получат покана, но може би двамата и не очакват такава.

В галерията ни сме събрали снимки от предишни кралски коледи в Сандрингам, на които са присъствали всички членове на фамилията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР