Натали Портман и Джулиан Мур на премиерата на „May December“

eva.bg 17 November 2023

Снимка: getty images/guiliver

Филмът „May December“ е едно от заглавията, които киноманите очакват от доста време и нямат търпение да видят на голям екран.

Е, дойде моментът и за премиерата и по този повод в Лос Анджелис на червения килим стъпиха двете актриси в главните роли – Джулиан Мур и Натали Портман.

Именно тяхната актьорска игра под режисурата на Тод Хайнс е една от причините за големия интерес към филма. Сюжетът също е доста провокативен.

В центъра на историята е героинята на Джулиан Мур – Грейси, която има връзка със съученик на сина си, от когото забременява. Аферата им става публична, тя е осъдена да влезе в затвора, където ражда детето им. След като излиза от затвора двамата отново се събират и тя му ражда и момиченце, вече обаче като семейна двойка и без да имат законови проблеми. Всичко това се случва в миналото, а действието в лентата е години след това, когато една амбициозна актриса (Натали Портман) идва да прекара известно време с необичайната двойка, за да опознае героинята на Джулиан Мур, за която ще се снима биографичен филм.

За първата звездна премиера на лентата вчера в Лос Анджелис двете дами избраха да заложат на интересни рокли в емблематични цветове – Джулиан Мур бе в червено, а Натали Портман в черно.

Дизайнът на роклята на Портман бе особено провокативен, залагайки на рокля на Schiaparelli.

Червеният тоалет на Джулиан Мур пък бе доста по-консервативен откъм силует, но пък по-смел като цвят. Червената рокля е на Prada.

Вижте снимки от събитието в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР