Памела Андерсън: У дома е най-хубаво

eva.bg 15 November 2023

„Ще бъдеш щастлива“, казал животът… „Но първо ще те направя силна“.

Този цитат сподели наскоро в Инстаграм профила си 56-годишната Памела Андерсън към снимка, на която се вижда, че се разхожда на брега на океана край дома си.

Факт е, че през последните години тя се радва на особени успехи и в личен, и в професионален план. Документалният филм за нея и автобиографичната й книга пожънаха огромен успех, разкривайки истинската Памела и трудностите, през които е минала, за да стане силна. Сега обаче, след много премеждия, приключения, изпитания и съдбовни обрати, тя може би най-накрая е в мир със себе си и щастлива от живота си.

Поредното доказателство е своя снимка, която сподели от дома си в Канада, където живее през последните пет години. На кадъра е облечена в бяла рокля, седи на стол, обгърнала е с ръце колената си и е обърната към входната врата, изглежда небрежно щастлива с безгрижна усмивка на лицето.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

„През повечето време съм си у дома – с моите животни, на брега на океана…. Чета, пиша и мечтая…“ – това сподели Памела със своите 3 милиона последователи в Инстаграм.

Домът й се намира на остров Ванкувър и е наследствен имот. Тя го откупува от баба си и дядо си преди близо 30 години. Именно тук като малка е прекарвала летата си и държала да го запази за себе си. Малко преди пандемията го реновира изцяло и решава да заживее там. Разполага с огромна градина със зеленчуци, розова градина, малка гора, дълъг кей, врязващ се в океана.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Имението е с площ от 6 акра, което е близо 25 000 квадратни метра. Има две сгради.

Как да не ти идва да четеш, пише и мечтаеш тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР