Салма Хайек и нейното пораснало момиче

eva.bg 09 October 2023

Снимка: getty images/guiliver

Дъщерята на Салма Хейек вече е пораснало момиче и често придружава майка си на светски събития.

16-годишната Валентина Пино със сигурност е наследила много от гените на майка си, но трябва да признаем, че в лице прилича повече на баща си – Франсоа Анри Пино. Той е главен изпълнителен директор и председател на Kering. Тази компания притежава марки като Gucci, Bottega Veneta, Alexander McQueen и Balenciaga.

„С Валентина често се караме за дрехи, защото тя взима всичко от гардероба ни. Още от малка не ми позволява да избирам какво да облича, държеше сама да си решава. Винаги съм харесвала това“, казва Хайек за дъщеря си. А имайки предвид какво работи баща й, то тя от малка има достъп до топ брандове и дизайнерски дрехи, така че интересът й към модата изобщо не ни изненадва.

В галерията ни сме събрали снимки от общите изяви на Салма Хайек и Валентина Пино през годините.

„Трябва да въвлечете децата си в истинския живот, да взимат участие в него. Знам, че не е лесно и майките по принцип са много уморени, защото всички работим и животът може да е доста изтощителен. Особено ако си по-възрастна майка като мен. Но въпреки това трябва да се полагат усилия. Сега е лесно да ги забавляваш с един екран, спестявайки си хленченето, че ги караш да правят нещо или да ходят някъде. Въпреки това, въвлечете ги в истинския живот, трябва да усещат човешкия контакт, трябва да се учат от истински ситуации. В противен случай започват да се изолират.“

Затова и Хайек разкрива, че когато има работни ангажименти и има възможност да вземе дъщеря си, винаги го прави. Така се опитвала да я държи далече от технологиите. А червеният килим определено отива на Валентина Пино.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР