Дрескод бяло

На специално събитие Vichy събра дерматолози, медии и звезди, за да представи серума Vichy Liftactiv Retinol Specialist

05 October 2023

Снимка: пресофис на марката

Vichy събра голям брой специалисти по дерматология, медии, известни личности и инфлуенсъри, в София, за да представи новата звезда от гамата Liftactiv - серум Vichy Liftactiv Retinol Specialist.

Гостите блестяха във всички нюанси на бялото, а сред присъстващите бяха много публични личности и лайфстайл инфлуенсъри, сред които Пам Велидис, Венета, Благомира Василева, Йоана Коджабашева и други. На живо пя Орлин Павлов.

На елегантното събитие за края на лятото, в ролята на модератор влезе известната телевизионна водеща Ева Веселинова, лице на гамата Vichy Liftactiv, а към нея се присъединиха д-р Камелия Присадашка, дерматолог, както и Диана Иванова - представител на бранда.

Ефикасността на серума Liftactiv Retinol Specialist е тествана в едно от най-дългите клинични проучвания, с продължителност пет месеца, и резултатите показват значителен напредък в облекчаването на всички признаци на стареене на кожата: от намаляването на видимостта на всички видове бръчки, дори и на най-дълбоките, до повишаване на стегнатостта и гладкостта на кожата и еднородността на тена.

Снимки от събитието вижте в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР