Парад на сивите коси! Хелън Мирън и Анди Макдауъл знаят как да впечатлят

78-годишната Хелън Мирън и 65-годишната Анди Макдауъл на ревюто на L'Oréal

03 October 2023

Снимка: getty images/guiliver

78-годишната Хелън Мирън и 65-годишната Анди Макдауъл бяха сред звездите, които участваха в ревюто на L'Oréal под мотото Walk Your Worth.

Ревюто се състоя в рамките на Седмицата на модата в Париж и идеята бе, че независимо от възрастта, цвета на косите, килограмите, цвета на кожата – всяка една дама е безценна и прекрасна. А ревюто бе нещо като парад на женската сила, нежност и красота.

Да, на Ева Лонгория и Ел Фанинг, които също участваха в ревюто, им е доста по-лесно да се разходят на модния подиум.

Но се изисква доста смелост и самочувствие, за да излезеш пред цял свят с естествената си посивяла коса, с цялата паяжина от бръчици по лицето и да покажеш, че не си се предала, че знаеш цената си и тя е – „безценна“!

78-годишната Хелън Мирън бе със сребриста рокля по тялото, която впечатляваше с нестандартно дългите ръкави. Прическата й пък имаше за цел да привлича погледи, защото вадеше на показ посивелите й коси.

Анди Макдауъл също отдавна спря да прикрива с боя белите косми и въпреки че някои смятат, че това я състарява, ние пък се възхищаваме на смелостта й да изглежда така, както на нея й харесва. Защото както много добре знаем – старостта не е за страхливци!

Вижте в галерията ни тези прекрасни дами, както и останалите участнички в ревюто.

1 КОМЕНТАР
1
Станка Цандева
04 October 2023, 13:24

Рекламирате ризата за 40лв., а при поръчка я продавате за 50 лв. Не е коректно!

ТВОЯТ КОМЕНТАР