Нов трейлър и премиерна дата за сериала „True Detective“, сезон 4

eva.bg 30 September 2023

Четвъртият сезон на култовия криминален сериал на HBO „True Detective“ се очаква с нетърпение от киноманите от доста време. След много отлагания и въпреки че трябваше да го видим още тази година, в крайна сметка премиерата на четвъртия сезон е насрочена за 14 януари догодина.

Този път разследването в сериала ще се води от героинята на Джоди Фостър. Ще припомним, че още с първия сезон на „True Detective“ през 2014 година в главните роли видяхме Матю Макконъхи и Уди Харелсън, привличайки във всеки следващ сезон актьори от световна класа.

Сега детектив Лиз Денвърс(в ролята Джоди Фостър) и помощничката й Еванджелин Наваро (Кали Рейз) водят разследването. Действието се развива в измислен град в Аляска. Двете героини имат за задача да разследват изчезването на осем мъже от отдалечена изследователска станция. Естествено, нищо не е съвсем просто в този сложен случай, тъй като смразяващата история на града влиза в действие, а странните улики следват една след друга.

Съобщава се, че продуцирането на четвъртия сезон е струвало на HBO впечатляващите 60 милиона долара, което прави средно по около 10 милиона долара на епизод. Това е над два пъти повече от бюджета на първия сезон, където един епизод струваше около 4 милиона долара, но пък е по-малко от парите, вложени за създаването на третия сезон – 70 милиона.

Имаме и нов трейлър, за да започне да ни втриса от студ и страх още сега, когато температурите са доста далече от тези в Аляска. Вижте го.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР