Honor 90 е много изкушения на неочаквано добра цена

02 October 2023

Въпросът дали е време да сменим мобилния си телефон започва все по-често да се появява в съзнанието ни, защото напредъкът на технологии и стил ни изкушава буквално всеки ден и от всеки ъгъл. Но как да познаем истинските иновации и полезната стойност, която предлагат новите модели?

Често за целта трябва да се допитаме до приятели, които са на „ти“ с технологиите, а на нас като дами остава да дадем положителна оценка на атрактивната външност на модела.

Защото няма какво да се лъжем – това е най-използваният технологичен аксесоар, който често държим в ръце, оставяме пред себе си и използваме за имиджа си в социалните мрежи. Той носи и послание по време на деловите срещи и има нелеката задача да бъде подвижен офис всеки път, когато не е удобно да използваме лаптопа. Затова трябва да намерим модел, който е не само красив, но и бърз, функционален и издръжлив.

За щастие има продукти, които отговарят на всички важни изисквания. Такъв е новият Honor 90, който се радва на значителен интерес, защото предлага наистина много екстри за цената си. Бърз поглед към спецификациите веднага ни убеждава в това. Това, което най-напред ще забележите, е големият 6,7-инчов AMOLED дисплей с висока резолюция. Когато го включите, ще останете приятно изненадани от високата му яркост (дори в слънчев ден) и богатите му цветове – повече от 1 милиард.

Стигнахме и до черешката на тортата – камерите. Основната е с внушителна резолюция от 200 MP и прави страхотни кадри – с изпъкващи цветове и детайли и отличен баланс на светлината. На разположение е още широкоъгълна камера, когато трябва да уловите някой уникален пейзаж или сграда, както и също толкова убедителна 50 MP селфи камера. С нейна помощ ще направите чудесни автопортрети.

Силата на модела при заснемането на снимки и видеа не е само в хардуерните спецификации. Този процес е силно улеснен от умен софтуер, който помага да получите най-добри резултати и супер бързо и лесно да ги споделите онлайн – често дори без нужда от допълнителна обработка.

Ако вече нямате търпение да започнете да снимате, ще се радвате да научите, че Honor 90 е доста издръжлив и в други две направления: той разполага с много място за съхранение – 256 или 512 GB и с голяма батерия 5000 mAh. Преведено във времето, тя ще издържи повече от ден и след това може да бъде заредена много бързо. Challenge accepted!

Когато говорим за съвременни технологии, работата и забавлението са само едната страна на монетата. От другата стоят умората, напрежението в очите и неспокойния сън. Honor 90 успешно се бори с това с цяла плеяда от технологии. За момента няма друг модел в този ценови клас с по-висока честота на регулиране на подсветката или казано с други думи, без никакво трептене, което могат да регистрират очите ви – съзнателно или не.

Освен това телефонът отлично знае кога вече е тъмно и щади зрението ви като филтрира синята светлина, намалява яркостта в 400 стъпки и променя цветовия баланс, така че да няма напрежение. Циркадният нощен дисплей пък е режим, който позволява нормалното отделяне на мелатонин, благодарение на който ще заспивате лесно и дълбоко, а това си е направо рецепта за красота.

Така с Honor 90 можете да сте спокойни, че сте направили възможното за намаляване на стреса, дори да се налага да се взирате с часове в неговия дисплей. Неслучайно моделът спечели куп престижни награди за грижа за здравето и за качествата на екрана.

Но чакайте, Honor 90 трябва първо да премине през най-важния тест – външната красота. Вярваме, че вкусът ви е безупречен и веднага ще оцените трите страхотни цвята, в които се предлага моделът: среднощно черно, изумрудено зелено и диамантено сребристо. Те просто няма как не ни накарат да помечтаем и със сигурност отлично се съчетават с красиви бижута, обувки, чанти и тоалети.

Дизайнът на Honor 90 притежава и солидна доза уникалност. Ще я намерите в оформлението на блока с камери, който изглежда много елегантно и бляскаво, благодарение на подчертаните пръстени около сензорите. Така лесно ще се отличите от масата еднообразни смартфони и е твърде вероятно да ви попитат какъв модел използвате.

Е, готови ли сте за още блясък, който да пренесете в социалните мрежи?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР