И замириса на кафе…

Наближава световният ден на кафето. С Nespresso Vertuo кафе изживяването минава на друго ниво

28 September 2023

Една чаша ароматно кафе може да направи деня ни! Тя носи усещане за уют, тя е паузата преди да минем на висока скорост, тя е наслада, близост и радост. Една чаша кафе е много повече от набързо изпита напитка. Тя е елегантен жест, отношение и внимание – както към самите нас, така и към онези специални хора, с които я споделяме. В стресовия забързан свят е много важно да не се лишаваме от тези приятни мигове. 

С наближаването на световния ден на кафето – 1 октомври, ви приканваме да издигнем ритуала, посветен на напитката, без която не минава и един наш ден, на друго ниво. На помощ идва новата машина Vertuo на Nespresso, чрез която имате достъп до безкрайни възможности за приготвяне на разнообразни кафе напитки, съчетани в един мултифункционален уред. Създава кафе, което отговаря на всяко настроение, вкус или време от деня.

Новата гама машини приготвя кафе в 5 различни дължини на напитката – Carafe Pour-Over Style (535 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) и Espresso (40 ml).

Твоята любима напитка, приготвена по твоя начин

Nespresso Vertuo предлага висококачествено кафе в различни размери, с 34 разнообразни бленд опции за кафе капсули, така че да няма разминаване между очакване и реалност. За любителите на кафето това е много важно, защото всеки иска кафето да е приготвено така, както той го харесва. Капсулитете в четири различни размера пък са съобразени с диапазона от размери чаши за кафе, всяка внимателно смесена и изпечена, за да осигури качествено  изживяване.

В компанията на правилните аксесоари

За да допълнят перфектно новите машини Vertuo, любителите на кафето могат да се сдобият и с набор от елегантни и стилни аксесоари Vertuo. Колекцията включва чаши за кафе с изтънчен дизайн, подходящи както за студени, така и за горещи напитки, лъжички, термочаши за път Nespresso и дозатори за капсули, които са неизменна част от колекцията на всеки отдаден почитател на ароматната напитка.

Nespresso се грижи за опазването на природата с всяка чаша кафе

Устойчивостта е в основата на всичко, което Nespresso прави, а поемането на траен ангажимент за постигане на положителна промяна за хората и планетата е сериозна отговорност за компанията. В съответствие с този подход, всички кафе капсули Nespresso, включително гамата Vertuo, са направени от безкрайно рециклируем алуминий - материал, който внимателно защитава свежестта, качеството и вкуса на кафетата, като същевременно щади максимално природата. В допълнение всички системи Nespresso са оборудвани с енергоспестяващ режим или функция за автоматично изключване, за да се минимизира излишната консумация на енергия и общия въглероден отпечатък.

А вие подарихте ли си минутка за чаша кафе днес?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР