Откраднаха част от пролетната колекция на Balmain малко преди Седмицата на модата

20 September 2023

Снимка: getty images/guiliver

Малко преди началото на Седмицата на модата в Париж творческият директор на Balmain Оливие Рустейн съобщи в социалните мрежи, че част от колекцията им за пролет/лято 2024 е била открадната.

С пост в Инстаграм той заяви, че близо 50 части от колекцията са били откраднати от камион, който ги е превозвал от летището към офиса на бранда.

„Днес отидох в офиса към девет часа сутринта, чакайки последната част от пролетната колекция. Докато с екипа ми подготвяхме някои от визиите ми се обади шофьорът на камиона и каза, че е бил отвлечен от група хора. Над 50 части от колекцията са откраднати. Шофьорът ги е превозвал от летището към нас. Това е толкова несправедливо. С екипа ми се трудихме толкова много за тази колекция. И ще работим още повече, ден и нощ, доставчиците ни ще работят ден и нощ, но подобно отношение е изключително неуважително“, заяви Оливие.

В крайна сметка ревюто на Balmain на 27 септември ще се състои, не е ясно дали ще успеят за този период на заменят открадната части от колекцията или ще сътворят моделите без тях.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР