Джаред Лето и защо краят на света е красив

15 September 2023

Снимка: getty images/guiliver

Новият албум на Джаред Лето и групата му "Thirty Seconds To Mars" вече е факт. Той носи дългото, но пък красноречиво заглавие „It's The End Of The World But It's A Beautiful Day“.

Албумът е фокусиран и кратък, без песни по-дълги от 3 минути, и с акцент върху емоционалните, директно от сърцето на Джаред вокали. Колекцията изследва не само тъмните страни на човешкия опит, но и надеждата, припомняйки, че все още има красота, която може да бъде открита в света.

За процеса на създаване на шестия им студиен албум, Лето споделя: “Ние сме група, която е свикнала да има 12-минутни песни и това е ново преживяване за нас. Беше интересно да направим крачка назад, да разгледаме песните и какъв е най-важният аспект на дадено произведение."

Стремежът на групата да излезе от собствената си зона на комфорт се отразява и върху заглавията на песните. Джаред разказва, че "Life Is Beautiful" първоначално се е казвала "Misery", докато не осъзнал, че "в светът и без това има много нещастие, но в живота има повече дни, в които гледам небето и признавам красотата на живота".

Джаред Лето основава "Thirty Seconds To Mars" заедно с брат си Шанън през 1998г. и оттогава е движена от интуитивното им творческо сътрудничество.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР