Стани следващата звезда на фризьорството в България

15 September 2023

Фризьорството е твоя мечта? Искаш да си следващата звезда на фризьорството в България? Спечели безплатен достъп до професионален курс по фризьорство в най-голямата академия у нас - Inspire. Без значение в коя точка на България се намираш, без да се налага да пътуваш и напълно безплатно.

Как да участваш? Включи се като запишеш видео с телефона си, представи ни се, кажи защо искаш да бъдеш фризьор, качи го в социалните мрежи Фейсбук, Инстаграм и тагни @Academy Inspire или  го изпрати на съобщение. Най-добрите 20 видеа ще спечелят безплатен достъп до онлайн курс по фризьорство и досег с най-красивата професия на света. Срок за изпращане на видеото: 11.10.2023. 

Какво ще спечелиш? Безплатен достъп до първия интерактивен онлайн курс по фризьорство. Възможно ли е да научиш основите на фризьорството за месец?  Вече да. Академия Inspire разработи пилотен проект, където можеш да се обучаваш онлайн с топ преподаватели, да задаваш въпроси, да практикуваш и да напредваш чрез ежедневни занимания. Курсът е оптимизиран в 1 месец и дава базисната основа на професията Фризьор и всичко, което ви е нужно да знаете в 5 LIVE двучасови учебни сесии, разпределени в 4 седмици и посветени на ключови теми от фризьорството: Стайлинг, Форма(подстригване), Мъжко подстригване и Кокове плюс кариерна сесия за опциите за развитие в професията Фризьор у нас. Във всяка сесия ще придобивате основните знания по темата, ще може да задавате конкретни въпроси към преподавателя за техниките, ще получавате задачи и упражнения. Обучението ще ви даде основни познания за професията Фризьор.

След преминаването на онлайн курса двама от онлайн участниците ще продължават обучението си в академия Inspire напълно безплатно (редовната цена на обучението е 3500лв) , ще получат легитимна диплома за фризьор, платен стаж в салони Inspire и шеметна кариера. Останалите участници ще получат големи отстъпки от Академията и атрактивни награди от нашите партньори.

За информация и въпроси винаги може да пишете на [email protected], тел. 0877 400 568 или на съобщения в социалните мрежи. Виж всички условия тук.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР