LG - Life is good

01 August 2023

Мнозина от нас са посещавали Будапеща и са останали очаровани от града. Град, който предлага много – и безумно красива архитектура, и изгреви и залези край Дунав, интересни заведения, храна, история... Който е бил в унгарската столица несъмнено е планирал да дойде отново. Винаги има какво още да се види, както и да си припомним любими места и настроения, свързани с тях.

В Будапеща е и централата на LG Electronics и в началото на юни ексклузивно събитие събра в Будапеща представители от Бългapия, Албания, Kocoвo и Ceвepнa Maĸeдoния на технологични и лайфстайл медии и мениджмънт на водещи магазини за техника.

Дългогодишните партньори на LG Electronics и журналисти се запознаха с последните иновации в портфолиото на компанията – телевизори, аудио техника, монитори и домакински решения.

Всеки с интересите си, както се казва и когато домакините ни помолиха да се насочим към местата за презентации и запознаване отблизо с продуктите групата ни се раздели със забележим превес на частта, която искаше да научи всичко най-ново за „черната техника“. Повече в групата ни бяха мъжете и съвсем нормално за тях това е от голям интерес.

LG e дългогодишен водещ бранд на пазара за телевизори и беше представена най-новата гама от революционни телевизори, даващи ново значение на домашното забавление. Впeчaтлявaщoтo ĸaчecтвo нa ĸapтинaтa, зaвлaдявaщия звyĸ и интyитивния интepфeйc нa мoдeлитe – това се очаква от LG и марката го доставя на 100%. През изминалото десетилетие LG се затвърждава като лидер на пазара на първокласни телевизори, чрез продължаващата еволюция на своята OLED серия. Последните OLED продукти дават това, което клиентите осъзнато търсят – персонализирани решения, превъзходно изпълнение, удобство и достъпност. Несравнимия контраст при серията позволява изключително зрителско потапяне чрез перфектното черно и реалистичните цветове, които правят всяко съдържание като истинско – за тези, които наистина знаят какво търсят това е задължително, а за не толкова изкушените – е, вече сме изкушени. В допълнение, безпрецедентната адаптивност на OLED технологията на LG води до уникални дизайни и непостижимо досега ниво на тънкост – наистина е впечатляващо.

LG демонстрира и лидерството си и в останалите категории, като представи най-новите си попълнения в гейминг и бизнес мониторите. Новите UltraGear монитори показват лидерството на LG в бързо развиващата се OLED категория и силните позиции на компанията в глобалния гейминг дисплей пазар.

Тези от нас, които искаха да се запознаят отблизо с новостите при уредите за дома бяха впечатлени от показаното и с неподправен интерес следяхме презентирането на иновативните решения и умните и енергийно ефективни технологии. Разбира се, всичко това съчетано с модерен дизайн.

Особено дълго ни задържа пред френската си врата InstaView Door-in-Door – хладилник с LINEARCooling™ технология, която намалява температурните колебания. Вратата на хладилника е с „прозорец“ и ни дава възможността да почукаме два пъти на него, следва осветяване на вътрешността и така спокойно виждаме какво има вътре, без да отваряме вратата. По този начин намаляваме загубата на студен въздух, докато обмисляме търсим ли нещо конкретно или просто си припомняме какво сме купили и прибрали и сега ли е времето да го консумираме. Признаваме, всички неколкократно почуквахме и някак по детски се радвахме на тази функция. Признайте и вие, интересно е.

Иновация има и в LG Quad WashSteam™ миална машина - благодарение на използването на пара, изразходва по-малко вода, за да измие съдовете съвършено. Държим се отговорно и екологично и искаме да пестим вода.

Факт – LG впечатли с представянето на различни категории продукти, впечатли и с цялостното си домакинство. Незабравимо остава преживяването в Driving camp, недалеч от Будапеща, където освен адреналина на картинг пистата всички имаха възможността да тестват реакциите и способностите си при шофиране в екстремни условия и неочаквани препятствия – аквапланинг, заледен път, силен дъжд и липса на видимост.

Прекрасните гледки, на които имахме възможност да се насладим и по време на официалната вечеря на корабче в Дунав остават чудесен спомен.

Будапеща и LG Electronics – It was pleasure and yes, Life is Good.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР