Капсулен куфар за дълъг уикенд

Бански в нефритено зелено, два чифта къси панталонки, две ризи и два чифта сандали, дълго сако и шапка – уверявам ви, че това ми стига напълно за прекрасен дълъг уикенд!

Лилия Илиева 25 July 2023

Сако Sixth Sense, бански Pepe Jeans, бяла риза River Island, дълга риза S.Oliver, деним Dua Lipa x Pepe Jeans, къс панталон Columbia, жълти обувки Violetta by MNG, кафяви обувки Pull & Bear. Всичко от remixshop.com

Снимка: фотография и селекция Слав&Хубен модел Елена от Ivet Fashion

Бански в нефритено зелено, два чифта къси панталонки, две ризи и два чифта сандали, дълго сако и шапка – уверявам ви, че това ми стига напълно за прекрасен дълъг уикенд!

Обичам спонтанно възникналите идеи за почивка – по време на парти или на телефонен разговор. С ден или два, добавени към уикенда, лятото ми се превръща в непрекъсната ваканция.

на плажа, на басейна, на яхта

Това е сезонът, в който можем да си позволим да бъдем по-свободни и повече авантюристи. И открих идеята за капсулния багаж – да побера всичко необходимо във възможно най-малък куфар – за да не ми тежи, за по-бюджетно пътуване със самолет и заради усещането за свобода.

на плажно парти или на бар

Когато стягам багаж за плажна почивка, организирам гардероба си така, че с малко дрехи да постигна максимален стил. Това стана и възможно, и бюджетно в живота ми благодарение на любимата ми платформа за кръгова мода – Remix.

на ресторант вечер

Харесва ми идеята им за оптимизиране на гардероба и щадене на природата с политиката им на трите R – Reuse – да пазаруваме устойчиво, намалявайки нуждата от производство на нови артикули, Reduce - да продавам лесно бързо и изгодно запазените си дрехи и аксесоари, които вече не нося, и Remix – да мога да освежавам гардероба и стила си, когато поискам, без това да се отразява съществено на бюджета ми или на природата.

на разходка по крайбрежните улици


10 Идеи за бързо опаковане на багаж:

1. Планирам пътуването – времето, мястото и това, което искам да направя през ваканцията.
2. Правя списък на дрехите, които искам да нося.
3. Избирам малко, основни и взаимно съчетаеми дрехи.
4. С аксесоари акцентирам комбинациите и ги правя подходящи за различни случаи.
5. Опаковам, оптимизирайки пространството в куфара – навивам дрехите, вместо да ги сгъвам, в обувките слагам по-малките аксесоари или чорапи.
6. Обувките винаги са отдолу на куфара и в торбички.
7. Тоалетните принадлежности, лекарствата и бижутата нося в отделен куфар.
8. Подреждам всичко на принципа на тетрис.
9. Планирам плик за използваните дрехи и бельо.
10. Винаги оставам малко пространство, в което да мога да побера купени по време на ваканцията неща.

на среща

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР