Marella пролет/лято 2023

eva.bg 21 April 2023

Предложение, което се движи в рамките на и отвъд тенденциите, далеч от диктати и дрескодове, близо до жените, които познават себе си и това, което ги кара да се чувстват спокойни: всичко това е колекция пролет/лято 2023 на Marella.

Защото Marella винаги е вярвала в жените, в тяхната сила и свобода, в унисон с манифестиращото послание на марката #inwomenwetrust. Елегантността никога не е натрапчива, а е естествено състояние.

Подходът към модата е поетичен и радостен. Всяка жена е уникална, но никога същата, винаги различна според повода и моментите на деня.

Пролетта носи мечтателно настроение, което съжителства с дръзко отношение. Дневните визии са удобни, но винаги стилни, а вечер жената Marella се превръща в дива благодарение на изтънчени облекла и изискани цветови комбинации. 

Блейзърът се откроява като елемент, подчертаващ идентичността на марката.

Застъпен е както в цялата колекция пролет/лято 2023, така и в рамките на емблематичния проект Marella ART. 365, олицетворение на съвременен и вечен блясък, минималистичен, но далеч от всякакво подценяване, предназначен за жената, която не се нуждае от излишък, за да бъде забелязана.

Изискан дизайн, всесезонни материи, абсолютната привлекателност на черно и бяло, съчетано с оптичен принт, семпли и винаги елегантни съставки, гарантиращи вечен шик без усилия.Лятото е триумф на моменти, които трябва да се изживеят на открито, сред мечтани пътувания и колекции.

Многофункционален и лек гардероб, който поддържа всяко настроение и повод. Колекция, вдъхновена от Ибиса, нейните средиземноморски пейзажи и нейната пълна, топла светлина, в която елегантността е лайтмотив, пропита с модерна женственост.

Топли цветове, леки и ефирни и в същото време разкошни материи, фантастични мотиви като бродерии и флорални десени съставляват ярката фреска на един сезон, който не се поддава на определение и всеки път е нов и изненадващ, като жената, която го носи.

Отркийте колекция пролет/лято 2023 на MARELLA в Сердика Център или на shop.mdl.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР