Бюти блиц с Орлин Павлов

Българският певец и артист с много таланти отскоро е и телевизионен водещ на предаването „Събота вечер“ по БНТ

23 May 2023

Снимка: КРАСЕНА АНГЕЛОВА

В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за да споделят гледната си точка към младостта и красотата, както и каква е личната им дисциплина в грижата за тях.

Топ 3 на козметичните продукти, които ползваш и защо?

От пет-шест години ползвам само лек овлажняващ крем за лице и сапун. Оставят ми приятно и свежо усещане. И денят ми тръгва усмихнат.

Кой е екоелементът в бюти навиците ти?

Екоелементите са навсякъде, стига да се загледаш в детайлите. След време усещаш разликата. Все по-често се заглеждам по етикетите и откривам интересни неща.

Какво означава да си млад?

Да си млад означава да не губиш връзката с младите и да не ги съдиш много. Напротив, да ги насърчаваш и да строиш мостове между хора и поколения.

Коя своя (визуална) черта харесваш най-много? И коя би променил?

Бих свалил 4/6 килца, ей така – за здраве. А пък и винаги на камера стоиш по-добре, когато си слаб. Също така имам повече енергия, когато отслабвам.

Най-добрият спорт/активност за тонус?

Спортът, който ми дава най-добър тонус, е боксът и кардио тренировките. Влизам бързо във форма и получавам пакет от усмивка, издръжливост и хъс за работа.

Отваря ли врати визията?

Визията често отваря врати, но и ги затваря. В смисъл, че хората често те подценяват и мислят, че нямаш други качества или талант, гледайки само опаковката. И лесно лепват етикет „красив и толкоз“.

СПЕЦИАЛНИЯТ ВЪПРОС:

В коя сфера би се потопил 100% без риск да те споходи професионално прегряване?

Бих се впуснал в изграждането на суперяхти. Обожавам работата с дърво, лепила, смоли и т.н. Защо не и еко яхти! Възможно е един ден да отплавам нанякъде...

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР