Рийз Уидърспун и Джим Тот се развеждат

Двамата обявиха новината в Инстаграм профилите си два дни след 47-ия рожден ден на актрисата и два дни преди 12-ата годишнина от сватбата им.

eva.bg 25 March 2023

Само преди една година, на 26 март 2022 г., актрисата, добила световна известност с комедията „Професия Блондинка“, Рийз Уидърспун, написа в своя Инстаграм трогателно признание към съпруга си Джим Тот: "Честита годишнина JT!!11 години приключения, любов и смях. Чувствам се толкова щастлив да споделя този прекрасен живот с теб."

Може би затова днешната новина за раздялата на двамата, разпространена от световните медии, е изненадваща и дори шокираща за всички. „Имаме някои лични новини, които да споделим... С голямо внимание взехме трудното решение да се разведем“, написаха Рийз и Тод в Instagram. „Изживяхме толкова много прекрасни години заедно и продължаваме напред с дълбока любов, доброта и взаимно уважение…“ – се казва още в изявлението, което категорично свидетелства, че раздялата е приятелска. Двамата имат син Тенеси, който днес е на 10 години.

Според източник, близък до двойката, „няма драма, конкретно събитие или причина“ за развода (макар че кой ще повярва на това, понеже когато няма причина за нещо, то просто не се случва!)  

Уидърспун и 52-годишният Тот, бивш агент на таланти, се срещат за първи път на събиране в къщата на общ приятел през 2010 г. Рийз е принудена да изслуша грубото, пиянско бръщолевене на един от гостите, когато Джим се появява и я спасява, извинявайки се от името на въпросния човек, който се оказва негов приятел. Така се запознават, а една година по-късно сключват брак в дома на звездата в Калифорния. Актрисата споделя в интервю, че съпругът й е дал тържествено обещание да й покаже какво означава добър партньор и добър човек и да се грижи за нея. И, ако съдим по тона на раздялата им, очевидно е спазил обещанието си.

Преди това актрисата, носителка на „Оскар“ за ролята си във филма „Walk the Line“, където си партнира с Хоакин Финикс, беше омъжена за актьора Райън Филип. Двамата се влюбват на снимачната площадка на филма „Жестоки намерения“ (1999), сключват брак същата година и се развеждат през 2008. Рийз и Райън имат две деца – 23-годишната Ава Филип и 19-годишният Дикън Филип.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР