Най-сексапилната пианистка идва в България

Лола Астанова в интервю за EVA

24 March 2023

Снимка: pragma productions

Световноизвестната пианистка Лола Астанова ще се срещне за първи път с българските си фенове. Tя ще изнесе два концерта у нас, като започне с Античен театър, Пловдив на 30 май и продължи със зала 3 на НДК, София на 6 юни.

Носителката на награди „Еми“, „Грами“, както и на редица други музикални отличия, ще завладее публиката с въздействащ и дълбоко емоционален стил, безпогрешна техника, силно женско присъствие и уникален усет към модата, който се превръща в нейна запазена марка. С над 1 милион последователи в Инстаграм и над 300 милиона гледания в социалните мрежи, тя става най-търсеният пианист в света.

Преди няколго години EVA имаше възможност да вземе интервю от Лола, която още тогава ни впечатли със сексапила и таланта си.

"Когато съм вкъщи, започвам деня си в 10 ч. сутринта, закусвам и междувременно чета имейлите и съобщенията си или ги изпращам. После работя и визуално съдържание. Репетирам поне по 2 часа на ден и се опитвам да прекарам поне час във фитнеса. Това се случва вечер. След това вечерям и после обикновено чета или гледам нещо образователно,или правя проучвания за моите проекти. Когато пътувам, е по-трудно да се придържам към графика. Шопинг ненавиждам, пазарувам онлайн", заяви тогава тя пред EVA.

Цялото интервю може да прочетете тук: Лола Астанова - повече сексапил или повече музика

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР