Brunello Cucinelli за балансирания мъж

20 March 2023

Снимка: пресофис на марката

Родена от сближаването на нови тенденции и занаятчийски опит, мъжката колекция на Brunello Cucinelli пролет/лято напълно изразява вкуса към непринудената елегантност, основана на изискан, но спокоен баланс между изтънченост и ентусиазъм.

Овладяно безгрижие, което се храни от познаването на традицията и предлага нова интерпретация на стила: свеж, иновативен и способен да изрази хармония и съгласуваност при всеки повод.

Перфектната адаптивност

Истинският протагонист на сезона е костюмът. Интерпретиращ както бизнес елегантността, така и ежедневното, свободно и лятно облекло.

Блейзъри и панталони, носени отделно, отразяват модерната гъвкавост на костюма, тъй като той се адаптира към променящите се нужди на деня по завладяващ и динамичен начин. Мекотата на трикотажните панталони, тишърти и ризи засилва усещането за лекота и комфорт.

Естествени влакна, специални текстури и меланж или délavé ефекти придават дълбочина на цветовете и класа на най-леките тъкани.

Лекотата на аксесоарите

Създадена с престижни, естествени и иновативни материали и изящна ръчна изработка, богатата колекция от аксесоари е разработена така, че да отговори на новите нужди по многостранен и съвременен начин.

Селекцията от стилове включва всички поводи: от официални до ежедневни. Моделите обувки са разработени с най-голямо внимание към лекотата, комфорта и гъвкавостта.

Открийте колекция пролет/лято 2023 на Brunello Cucinelli или на luxury.mdl.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР