Отговорът на Диана Димитрова: По-голяма гнусотия и абсурд не бях чувала

15 March 2023

Снимка: Слав & Хубен

Няколко часа след официално разпространеното изявление на Юлиан Вергов по повод решението на прокуратурата да не образува дело за насилие срещу него във връзка с обвиненията на Диана Димитрова, то и тя коментира думите му с пост в социалните мрежи:

„Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес.

По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре ''пазен'' от закона.

Когато гостувах в ''120 минути'' споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на лична среща с дете на около 13 години в дома на колега актьор. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има как да се докаже.

Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи.

''Според медицинската експертиза има причинени травми - оток и кръвонасядания в областта на лява предно-странична част на лицето и лява раменница.''

От бутане в дрехи? Къде са медиите за това становище?

Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия.

Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод.“

Коментарът за цветята явно се отнася до изказването в социалните мрежи на Захари Бахаров, който сподели изявлението на Юлиан Вергов с думите: "Юли е казал всичко необходимо. Аз се чудя ще се намери ли някоя неправителствена организация да поднесе едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая помия, която се изсипа върху момчето й.

Тук може да прочетете и коментарът от днес на Юлиан Вергов - Не повдигнах обвинение срещу Диана Димитрова, за да защитя дъщеря си

Ще припомним, че през ноември миналата година Диана Димитрова сподели снимки на насиненото си лице във Фейсбук, коментирайки, че са от снимачната площадка на „Откраднат живот“ през 2017 година, където е станала жертва на насилие. Въпреки че тя отказваше да назове Юлиан Вергов като извършител, наричайки го „лицето“, даде достатъчно подсказки, за да може зрителите да се досетят за кого става въпроса. Прокуратурата се самосезира, но след направените разпити излезе с изявление, че няма да заведе дело срещу Вергов поради липса на доказателства.

 

1 КОМЕНТАР
1
Az
18 March 2023, 11:58

Поради липса на ДОСТАТЪЧНО доказателства. Бъдете коректни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР