76-годишната Шер и 37-годишното й гадже дебютираха на червения килим

eva.bg 10 March 2023

Снимка: getty images/guiliver

Вече връзката им е официална! 76-годишната Шер дебютира на червения килим заедно с 37-годишното си гадже Александър Едуардс.

Това се случи на ревюто на Versace в Лос Анджелис, където бе представена есенната колекция на бранда.

И за да няма някой заблуден, който да си помисли, че Шер е само приятелка с Александър, двамата демонстративно се целунаха, прегръщаха се, държаха се за ръце, гледаха са влюбено…

Цялата палитра от поведение, доказващо че двамата са двойка, бе демонстрирана пред събралите се фотографи.

Самата Шер признава, че е наясно колко нелепо изглежда връзката им на теория, но на практика двамата всъщност се разбирали много добре и се чувствали прекрасно като двойка.

Слуховете за връзка между Шер и Александър, който също е в музикалния бизнес, са от ноември миналата година. Засега поне всичко помежду им наистина изглежда прекрасно, така че кои сме ние да ги съдим.

Вижте снимките им в галерията ни.

Нищо хубаво няма в остаряването. Не съм помъдряла повече, отколкото на 40. Имам нужда от силите си, а старостта е кучка, която пречи на работата ми, застава на пътя ми, ограбва красотата ми.
„Любовта не познава математика“, казва Шер. По-възрастните мъже не ме харесват. Те предпочитат млади момичета. По-възрастните мъже се страхуват от мен. Затова често излизам с по-млади от мен“, казва още тя.

Сред мъжете, с които е излизала, са Том Круз, Вал Килмър, продуцентът Дейвид Гефън, Джийн Симънс от KISS, Ричи Самбора от „Бон Джоуви“, Уорън Бийти (секс за една вечер), Ерик Клептън (секс за една вечер) и още дузина не толкова известни имена.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР