Да се позабавляваме с Хелън Мирън

eva.bg 08 March 2023

Снимка: getty images/guiliver

Хелън Мирън се бе постарала цялото внимание да е върху нея, когато стъпи на червения килим за премиерата на Shazam! Fury of the Gods в Лондон.

Розовото наметало върху черния тоалет отдолу бе повече от впечатляващо, а доброто настроение на 77-годишната актрисата си личи по снимките.

Тя очевидно се забавляваше и в компанията на фотографите, и на феновете, и на колежките си актриси. Към нея на червения килим се присъединиха 21-годишната Рейчъл Зиглър, която беше в черна полупрозрачна рокля, както и 54-годишната Луси Лиу, която пък бе в ефектна жълта рокля с цепка до бедрото.

Нищо обаче не може да надмине розовото наметало на Хелън и широката усмивка на лицето й. Истински ветеран на червения килим.

Вижте я в галерията ни.

Хелън Мирън смята, че хората се страхуват от сивите си коси, защото те показват, че вече са в друга възрастова група. „Но вие наистина сте в друга възрастова група. Съжалявам, че ще ви го кажа, но е така. Защо тогава не приемете годините си и не им се радвате. Гледайте от положителната страна, не търсете негативите.

Не се чувствайте парализирани от собствената си несигурност. Не бъдете твърде учтиви и спрете да се извинявате толкова много. Нямам предвид да сте груби, а да цените себе си. Много добра идея е понякога да погледнете на света като дете или чужденец и да наблюдавате собствената си среда. Представете си, че виждате всичко за първи път и опитайте да изживеете магията – защото има магия нявсякъде около вас. Всичко, от което се нуждаете, е да се види със свежи очи“, казва Хелън Мирън.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР