Неустоим подарък за пролетно обновление на цвета на косата

27 February 2023

След студената зима настъпва пролетта и в грижата за косата, която също се нуждае от обновление и професионално докосване, за да възвърне жизнеността и красотата си.

Най-желаната промяна тази година продължава да е балеажа - казват експерт-фризьорите на салони Inspire, но вече комбиниращ нови техники и различни подходи към дизайна на цвета за още по-изумителен краен резултат.

В бизнес клас веригата салони добавят иновативни техники, за да създадат така желаните Instagram визии. Разбира се, всяка промяна на цвета е съобразена с индивидуалната диагностика и състояние на косата след професионална диагностика и анализ с микрокамера от специалистите на Inspire и желанията на клиента.

Само сега към перфектния нов цвят салони Inspire добавят и неустоим подарък, от който може да се възползвате до края на март: -20лв отстъпка за първо боядисване в салоните INSPIRE.

Подаръкът е за дами-клиенти, които за първи път са на процедура за оцветяване в салони Inspire. Подаръкът се приспада от общата стойност на процедурата за промяна на цвета на косата в салона, независимо дали е боядисване на корен или дължини, обезцветяване, балеаж, кичури. За да получите този специален подаръчен ваучер за отстъпка е нужно само да им напишете съобщение в социалните мрежи. Вижте повече тук: https://inspirebg.com/news/vauchercolor

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР