Чувствен Свети Валентин в дантелa

13 February 2023

Независимо дали празнувате Свети Валентин или не, няма нищо лошо да се превъплътите във фатална жена, така че веднагада откраднете вниманието на любимия.

С Astratex ви припомняме някои основни модели чувствено бельо. Вижте ги в следващите редове.

Тайната на черната дантела

Черното е неизменна част от нашия гардероб. Ежедневните сутиени в този универсален цвят винаги изглеждат добре и могат да се носят под всяка тъмна или цветна дреха. Дори обикновеното черно бельо може да ви дари със съблазнителна визия. Просто изберете сутиен с малко дантела на чашките, която леко да се подава под халата или ризата.

Изисканите сутиени и бикини ще ви превърнат в загадъчна съблазнителка. Бодитата също изглеждат невероятно секси и могат да бъдат изцяло дантелени, с дантела само по чашките и бикини линията, или пък напълно прозирни.

Горещи моменти в червено

Красив като роза, необуздан като гореща лава. Това е червеният цвят, който не бива да липсва в гардероба ви. Можете да го носите в ежедневието, но червеният цвят винаги се свърза с празнични поводи и Свети Валентин. Ако не желаете да сложите ярко червено и смятате цвета за твърде крещящ, то спокойно можете да заложите на цвят бордо, който е изключително изискан.

Червеното бельо се харесва и на двата пола. Опитайте смели модели от дантела, тюл или сатен. Мрежестият гащеризон и дамско боди няма да останат незабелязани, а класическият секси корсет в червено ще разтопи всяко сърце.

Заложете на жартиери

Жартиерните колани изглеждат невероятно секси и стоят добре на всякакви форми. В случай, че все още не сте носили жартиери, то нашите съвети за правилно им носене ще ви бъдат много полезни.

1) Повечето жартиерни колани се закопчават с кукички също като сутиените. Първо закопчайте колана на средните кукички, а след това преценете дали да го стегнете или разхлабите.

2) Можете да носите жартиерния колан както на талията си, така и на ханша. Най-важното е да се чувствате комфортно.

3) Използвайте жартиерните щипки за закрепване на чорапите. Най-често, те имат удобна пластмасова подложка с примка и метално ухо, така че чорапите да не се изплъзват. Поставете чорапа между подложката и ухото и го затегнете с помощта на примката.

4) Всеки жартиер има регулация на дължината точно като презрамките на сутиена. Регулирайте дължината на жартиерите, така че да ви е удобно. Ако усещате леко придърпване на чорапите при движение, то отпуснете жартиерите. Ако пък жартиерите не стоят прилепнали по краката ви, то трябва да ги стегнете.

5) Можете да носите бикините под или върху жартиерите в зависимост от вашите предпочитания или от тези на любимия.

Astratex съвет: За по-игрива визия, сложете жартиерен колан, но без да закопчавате жартиерите за чорапите. Така те ще следват всяко ваше движение.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР