Съсед уби Иван Владимиров-Нав

eva.bg 09 February 2023

Снимка: личен архив

Психологът Иван Владимиров-Нав е бил убит снощи след междусъседска свада.

Според информациите той е бил прострелян с пистолет в главата от свой съсед. Починал е на място.

"Не мога да повярвам, че Иван Владимиров-Нав вече го няма. Убит от съседа, тормозил го в продължение на години. Бивш полицай, човек, от когото всички са се страхували, човек, вадил пистолет, удрял друг съсед, по разказите на самия Нав. И никой не е направил нищо, за да бъде спрян навреме. "Ходих много пъти в полицията, казват че нищо не могат да направят. Не знам дали няма да съм поредния случай на застрелян".
 
Нав беше седмичен коментатор в "Преди обед" през ноември, коментирахме случая с Иво Андреев, който си отиде на 41 от куршум на съсед в центъра на София. Днес вече и Нав го няма, думите му се оказаха зловещо пророчески. Бездействието, мълчаливото преглъщане и подминаването като "маловажни" на случаите на насилие и тормоз, само защото ОЩЕ не са стигнали докрай, убиват. Докога?!", написа тв водещата Деси Стоянова в пост в социалните мрежи.

 

Ние се срещнахме с Иван Владимиров-Нав в края на миналата година, когато даде интервю за списание EVA. В него си говорихме за любовта и жените.

В такъв мрачен и отчайващ момент като сега, предпочитаме да ви припомним именно разговора ни с него за връзките, любовта и позитивните отношения между хората.

Целия текст може да прочетете тук: Иван Владимиров-Нав и неговите правила за любов

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР