„Шекспир като улично куче“ от Валери Йорданов

Боксов ринг, вместо червен килим за премиерата на филма

eva.bg 02 February 2023

Снимка: Светослав Ханджийски

Интересна беше премиерата на „Шекспир като улично куче“ - новият филм на Валери Йорданов. Вместо на червен килим, гостите се качиха на боксов ринг и сложиха боксови ръкавици.

Целият актьорски състав мина през ринга, а сред останалите гости бяха Невяна Владинова от Федерацията по художествена гимнастика, министърът на културата проф. Велислав Минеков, актьорите Димо Алексиев, Алек Алексиев, Койна Русева, Лилия Маравиля, Весела Казакова, Рая Пеева, журналистът Емил Спахийски, режисьорите Виктор Божинов, Зорница София, Яна Титова и др.

Снимки от събитието може да видите в галерията ни.

„Шекспир като улично куче“ тръгва в кината в цялата страна от петък (3 февруари). Той разказва историята на едно момче на седемнайсет години, притежаващо два големи таланта - актьорските умения и уличният бокс. Момчето обича и може да пише, обожава Шекспир и е „безкомпромисният шеф” и „гангстерът“ на своята улица. Пред него се изпречват два тежки въпроса: как и дали ще продължи по правилния път и с кой от `талантите` си може да спаси живота на най-близкия си човек.

В ролята на Чаво - прототипът, вдъхновил историята и реален човек в живота на Валери Йорданов, влиза Захари Бахаров.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР