БАТ България с награда за Иновативно събитие на годината

27 January 2023

БАТ България получи поредното престижно отличие на бляскавата церомония на годишните награди на Code Fashion. Компанията взе специален приз за „Иновативно събитие на годината 2022“ за представянето на модерното устройство за нагряване glo™.

Наградата получи изпълнителният директор на БАТ България – г-жа Мила Маречкова. В края на миналата година БАТ България отбеляза пускането на пазара в страната на най-новия модел glo™ hyper X2 с невиждан у нас аудио-визуален спектакъл.

Code Fashion Awards връчиха отличия за най-добрите модни проекти за 2022. Фотографи, коафьори, гримьори, стилисти, модели, дизайнери и брандове, сред които и glo™, се съревноваваха за престижните бляскави статуетки.

Иновативното устройство за нагряване на тютюн се предлага в търговската мрежа в България с тютюневи стикове за glo™ hyper X2 под утвърдената марка на премиум бранд в България. Продуктите са налични на национално ниво в широката търговска мрежа, както и в почти всички големи търговски центрове, сред които The Mall и Paradise Center в гр. София; Grand Mall, гр. Варна, Mall Plovdiv, гр. Пловдив.

Повече информация за продукта и предлагането му на българския пазар може да се намери на www.myglo.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР