Никълъс Кейдж за Лиса Мари Пресли

14 January 2023

„Това е опустошителна новина - коментира пред Hollywood Reporter Никълъс Кейдж смъртта на Лиса Мари Пресли. - Лиса се смееше най-много от всички, които съм срещал в живота си. Тя изпълваше със светлина всяка стая, в която влезе. Аз съм с разбито сърце."

Бракът му с Лиса Мари продължи точно 104 дни между 2002 и 2004 г. след запознанство на парти през октомври 2000 г. и любов от пръв поглед. Срещаха се след развода на дъщерята на Краля на рока Елвис с Майкъл Джексън, докато тя беше все още сгодена за хавайския певец Джон Осайка. Кейдж, от своя страна, беше приключил връзката си с Патриша Аркет.

Двамата с Лиса Мари се появиха публично за първи път през май 2001 г. Ожениха се на 10 август 2002 г., когато се навършваха 20 години от смъртта на Елвис Пресли. Актьорът е огромен негов почитател.

Връзката им беше бурна. По-късно стана ясно, че са се карали редовно. През 2003 г. Лиса Мари Пресли описа отношенията им пред сп. "Ролинг Стоун" по следния начин: "Не можеш да избухнеш и да ми се обадиш четири дни по-късно, очаквайки всичко да се върне към нормалното... И двамата бяхме като две 12-годишни деца в пясъчна кула."

„Утешава ме в известен смисъл мисълта, че Лиса се е събрала отново със сина си Бенджамин - сподели Никълъс Кейдж, имайки предвид самоубилия се на 27-годишна възраст неин син от първия й брак с музиканта Дани Киоу. Лиса Мари никога не се възстанови напълно след тази трагедия.

Единствената дъщеря на Елвис Пресли почина от сърдечен удар в четвъртък, на 12 януари. Тя има и три дъщери - Райли Кио (33 г.), сестрата на Бенджамин, родена от брака й с Дани Кио, както и близнаците Финли и Харпър (13 г.) от четвъртия й брак с бившия й съпруг Майкъл Локууд.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР